2020-08-31

İlk Defa Kayıt Olacak Öğrencilerin Dikkatine

28.08.2020 tarihli Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yürütme Kurulu toplantısında  alınan karar gereği 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için HEYET RAPORU istenen Hemşirelik ile Acil yardım ve Afet Yönetimi Bölümlerine yerleşen adayların herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş TEK HEKİM RAPORU kayıt yapmaları için yeterli olacaktır. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Hemşirelik ile Acil yardım ve Afet Yönetimi Bölümlerine E-Kayıt yapılmayacaktır. Öğrenciler 31 Ağustos - 05 Eylül 2020 tarihleri arasında şahsen okula gelerek kayıtlarını manuel olarak yapacaktır.

Kayıt esnasında yanınızda bulunması gereken evraklar:

- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. (Aslı ve Fotokopisi)

-Tek Hekim Raporu

-4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

Evrakları eksik olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.