2019-04-17

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü ve Öğrencilerimiz Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü ve öğrencilerimiz bir araya geldi.  Düzenlenen programda Yüksekokulumuz olanakları hakkında bilgi verildi ve öğrencilerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Programa Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÖNLER ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Öğrencilerimiz ile bir araya gelen Okul Müdürümüz Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sağlık Yüksekokulu olarak; tüm akademik ve idari personelimiz ile birlikte siz öğrencilerimiz için, hayatımız boyunca edindiğimiz değer, bilgi ve becerileri en iyi şekilde kullanarak, bilimsel bilgi ışığında değişimi ve gelişimi takip eden nitelikli ve verimli bir eğitim öğretim hizmeti vermeye çalışmaktayız” dedi.  Bu bağlamda, öğrencilerin taleplerini ve fikirlerini çok önemsediklerini belirterek, öğrencilerimizin sorunlarını, beklentilerini, görüş ve önerilerini dinledi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Beklenti, memnuniyet, sorun, öneri ve görüşlerini yüz yüze iletme şansı bulan öğrencilerimiz de Doç. Dr. Tülin YILDIZ’a ve Dr. Öğretim Üyesi Ebru ÖNLER’e teşekkürlerini ilettiler.