2022-02-16

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Şenol AKYAZI ve Bilgisayar İşletmeni Sayın Resul DOĞRU Yüksekokulumuza Nezaket Ziyaretinde Bulundular

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Şenol AKYAZI ve Bilgisayar İşletmeni Sayın Resul DOĞRU Yüksekokulumuza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ Başkanlığında Bölüm Başkanlarının da katılımıyla yapılan toplantıda “Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği, Üniversite seçimlik dersler, Çift Dal/Yan Dal“ gibi konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sayın AKYAZI ve Sayın DOĞRU’nun  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.