Sağlık Bilimleri Fakültesi
2020-07-17

Ölçme Değerlendirme Eğitimi Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu tarafından 17.07.2020 tarihinde “Eğitimde Ölçme Değerlendirme” konulu eğitim düzenlendi. Başkanlığını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI'nın yaptığı  ve konuşmacı olarak Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr.Üyesi Yar Ali METE'nin yer aldığı eğitime, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU ile SYO ve BESYO Öğretim elemanları yoğun katılım sağladı.

“Eğitimde ölçme değerlendirmenin önemi, ölçme türleri, eğitimde kullanılan ölçme araçları, ölçme araçlarında geçerlilik, güvenirlik ve kullanışlılık” konularının yer aldığı eğitim, online olarak gerçekleştirildi.

Katkılarından ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’ya ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr.Üyesi Yar Ali METE’ye teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.