Sağlık Bilimleri Fakültesi
2022-06-15

Yüksekokulumuz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. A.Handan DÖKMECİ, Kızılay Akademi tarafından organize edilen Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümleri Tanışma ve İstişare Buluşması Çalıştayına katıldı



 

 

13-14 Haziran 2022’de Kızılay Akademi ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bolümleri (AYAY) arasında iş birliği ve koordinasyonunun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen "Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümleri Tanışma ve İstişare Buluşması Çalıştayı” gerçekleşti. Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğünde gerçekleşen Çalıştaya, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini temsilen Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Handan Dökmeci katılım sağladı.

 

İlk gün katılım sağlayan Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü temsilcileri tarafından bölüm tanıtım sunumlarını gerçekleştirildi. İkinci gün gerçekleşen Çalıştayda Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans Çekirdek Eğitim Müfredatı, Akreditasyon, Dış Paydaş Görüşü ve Önerileri, Uygulamalı Dersler, Staj/Uygulamalı Eğitime yönelik konular görüşüldü.