2022-03-23

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ, HEPDAK tarafından düzenlenen“Hemşirelik Eğitim Programlarında Akreditasyon Yolculuğu: Güçlükler-Kazanımlar” adlı webinara davetli konuşmacı olarak katılım sağladı.

HEPDAK tarafından 23.03.2022 düzenlenen Moderatörlüğünü Prof. Dr. Dilek ÖZMEN'in yaptığı “Hemşirelik Eğitim Programlarında Akreditasyon Yolculuğu: Güçlükler - Kazanımlar” adlı webinar düzenlenmiştir. Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül DÖNMEZ, Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Azize KARAHAN ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ sunumlarını paylaşmışlardır. Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ konuşmasında Hemşirelik Bölümü olarak akreditasyon sürecinde kazanımlar ve karşılaşılan güçlükler, akreditasyon sürecinin kuruma, öğrencilere ve öğretim elemanlarına katkılarını ele almıştır.