2022-06-01

Mezuniyet Sonrası Bilgi Güncelleme Eğitimleri-4 Etkinliği Gerçekleştirildi

Geleneksel hale gelen “Mezuniyet Sonrası Bilgi Güncelleme Eğitimleri-4” etkinliği öğrencilerin ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla 31.05.2022-01.06.2022 tarihinde gerçekleşti. Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği alanından Doç. Dr. Tülin YILDIZ “Ameliyathane Hemşireliğinde Kanıta Dayalı Uygulamalar” ve Doç. Dr. Ebru ÖNLER “Yaşlı Bireylerde Hasta Güvenliğinin Sağlanması”; İç Hastalıkları Hemşireliği alanından Dr. Öğr. Üyesi Zeynep TOSUN “Kişisel Sağlık Verilerinin Korunması” ve Dr. Öğr. Üyesi Nurhan ÖZPANCAR “Asit Baz Dengesi/Dengesizlikleri ve Hemşirelik Yönetimi”; Halk Sağlığı Hemşireliği alanından Öğr. Gör. Dr. Aysun PERİM KETENCİLER “Erken Tanı ve Tarama”; Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanından Öğr. Gör. Meryem METİNOĞLU “Perinatal Optimalite Kavramı, Klinik Rehberler & Kanıta Dayalı Uygulamalar”; Hemşirelikte Yönetim alanından Öğr. Gör. Adnan BAÇ “Sağlık Hizmetlerinde Kalitenin Ölçülmesi”; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanından Öğr. Gör. Zeynem YILDIRIM BALKAN “COVİD-19 ve Emzirme”; Hemşirelik Esasları alanından Öğr. Gör. Dr. Ela YILMAZ COŞKUN ve Araş. Gör. Dr. Gülsün ÖZDEMİR AYDIN “Hemşirelik Sürecinde Güncellemeler” ile ilgili konularda sunum yaptı. Öğrencilerin vaka sunumları öğretim elemanlarının moderatörlüğünde gerçekleşti.