2021-06-04

Kariyer Yolcuğum Söyleşileri-2 düzenlendi

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü tarafından 03.06.2021 tarihinde online olarak “Veysel Karani BARIŞ ile Kariyer Yolculuğu Söyleşilerim-2 Etkinliği”  düzenlendi. 9 Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Yönetimi ABD’da Arş. Gör. Dr.  olarak görev yapan 2013 yılı mezunlarımızdan Veysel Karani BARIŞ kariyer yolculuğu, akademik kariyeri tercih etme sebebi, hedef belirleme, hedefine ulaşma süreci  ve çalışma alanları ile ilgili konuşmasından sonra akademik kariyer düşüncesi olan öğrencilerimizin sorularını cevapladı.  Öğrencilerimizin ilgi gösterdiği etkinlik sonunda, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve öğretim elemanlarımız Sayın Veysel Karani BARIŞ’a katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.