Sağlık Bilimleri Fakültesi
2021-09-23

Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf ve Bölüme Yeni Kayıt Yaptıran Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine



 

 

Değerli Öğrencilerimiz;

 

Hemşirelik Bölümü dersleri Ortak Zorunlu Dersler ( Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, Türk Dili I-II, Yabancı Dil I-II) hariç olmak üzere; KEYPS üzerinden yürütülmektedir.

Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf ve Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize 24.09.2021 tarihinde 11.00-12.00 saatleri arasında online olarak KEYPS Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecektir. Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf ve Hemşirelik Bölümüne yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizin katılımı gerekmektedir.

 

Toplantı Linki

https://zoom.us/j/3192206255?pwd=QjZrcUYrU29hSy9sOWk5ZWpjN2YxZz09

Meeting ID: 319 220 6255

Passcode: Nku1234

KEYPS Hakkında

Linki toplantı saatinde tıklayarak toplantıya katılabilirsiniz.

KEYPS Sistemine Yüksekokulumuz web (http://syo.nku.edu.tr/) sayfasında Öğrenci menüsü içerisinde yer alan KEYPS'e Giriş butonunu tıklayarak ve https://keyps.nku.edu.tr/system/login linkinden ulaşabilirsiniz.

KEYPS'e giriş için TC Numaranız ve kayıtta sisteme girmiş olduğunuz mail adresiniz kullanıcı adı, TC Numaralarınız şifre olarak tanımlanmıştır. 

Kayıtta mail adresi bulunmayan öğrencilerimizin mail adresleri Öğrenci Numarası@nku.edu.tr olarak tanımlanmıştır. Şifre yine TC numaralarıdır.

KEYPS'e girişi yapılamayan öğrencimiz bulunması durumunda Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine bilgi verilmesi gerekmektedir.

 

Tüm Öğrencilerimize yeni başlayan Eğitim-Öğretim Yılımızda Başarılar Diliyoruz.

 

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanlığı