2023-10-18

Fakültemizde Objektif Yapılandırılmış Klinik Sınavlar Eğitimi (OSCE) Düzenlendi.

18.10.2023 tarihinde Fakültemiz öğretim elemanlarının ve Bulgaristan’nın Branch Haskova Stara Zagora, Trakia Üniversitesinden Prof. Dr. Biyanka TORNYOVA, Doç. Dr. Tanya STOYCHEVA ve  Antoniya SHİKOVA katılımları ile, Moderatörlüğünü Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ’ın yaptığı, Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Burcu TOKUÇ’un Eğitimci olduğu “Objektif Yapılandırılmış Klinik Sınavlar Eğitimi (OSCE)” düzenlendi. Eğitim içeriğinde Objektif Yapılandırılmış Klinik Sınavları (OSCE) ve Klinik Mantık Yürütme Sınavları (CORE), Yapılandırılmış Sözlü Sınav, Mini Klinik Sınav hakkında bilgiler paylaşıldı. OSCE Sınavları ile ilgili sınırlılıklar tartışılan eğitimde sorular cevaplandırıldı. Eğitim Teşekkür Belgesi takdimi ile sona erdi.