2023-10-10

Fakültemiz Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

10.10.2023 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yılı Uyum/Oryantasyon Programına, Dekanımız ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu Malak, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER ile akademik ve idari personel, Fakültemiz Bölümleri 1. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Fakültemiz Oryantasyon (Uyum) Programında; 2023-2024 Akademik Yılında yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize, Üniversitemizin ve Fakültemizin vizyonu-misyonu, akademik ve sosyal yapısı, öğrencilerimize yönelik sunulan olanaklar, Fakültemiz ve komisyonlarının tanıtımı, eğitim-öğretim süreçleri ve şehrimizin tanıtımı vb. konularında bilgiler verildi.  Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennileri ile Fakültemiz Oryantasyon programı sona erdi.