2021-10-07

Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi

1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinliği kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü işbirliği ile 07 Ekim 2021 tarihinde etkinlik düzenlendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Tülin Yıldız’ın katılımları ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK moderatörlüğünde gerçekleştiren etkinlik Uzman Ebe Nebibe CAN, Ebe Sinem TOKGÖZ ve Ebe Seren KUBATOĞLU konu anlatımlarıyla devam etti. Etkinlikte En Doğru Emzirme Pozisyonları İçin Temel Adımlar, Emzirmenin Anne ve Bebek Sağlığı Açısından Önemi, Emzirmede Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri anlatıldıktan sonra görüş ve öneriler alınarak etkinlik sona erdi.