2020-10-05

DÜNYA YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Değerli Katılımcılar,

Google Meet Programı üzerinden, Moderatörlüğünü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü/ Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ’ın yapacağı; bölümümüz öğretim görevlilerinin sunumlarıyla katılacağı   “COVİD-19 Pandemisinde Yaşlı Olmak” temalı “Dünya Yaşlılar Haftası  etkinliğine 9 Ekim 2020 saat: 15:00 ‘da katılımlarınızı bekliyoruz.

Etikinliğe katılabilmeniz için aşağıdaki linke tıklayarak bilgisayarınızdan veya programı indirmeye gerek duymadan direkt olarak web tarayıcınız üzerinden bağlanabilirsiniz.

Link:  meet.google.com/neb-evsy-ptj

İlginiz için teşekkürlerimizi sunarız.

Not: Google Meet Programı katılımı 250 kişi ile sınırlandırmıştır.

DÜNYA YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Tema: COVİD-19 Pandemisinde Yaşlı Olmak

Moderatör

Doç. Dr. Tülin YILDIZ