2022-03-28

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü tarafından 28.03.2022 tarihinde üniversite hastanemiz konferans salonunda “Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği” düzenlendi. Konuşmacı olarak oyun terapisti, araştırmacı yazar ve aile rehberi Leyla Rahşan KARAVELİOĞLU’nun katıldığı etkinlikte Otizm spektrum bozukluğu, belirtileri ve nedenleri ve otizm spektrum bozukluğu olan çocuğu olan ailelerin yaşadığı süreçlere yer verildi. Aynı zamanda bölümümüz öğrencilerinin katılımı ile drama etkinliği gerçekleştirildi.