2020-11-09

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU ORYANTASYON (UYUM) PROGRAMI

Okulumuz tarafından 06 Kasım 2020 tarihinde; “2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Oryantasyon  (Uyum) Programı” online olarak gerçekleştirildi.

Program akışında; Açılış konuşmaları, Üniversitemizin ve okulumuzun tanıtımı, ayrıca ilgili öğretim elemanları tarafından bölümlerin tanıtımları yapıldı. Program sonunda öğrencilerimizin soruları okul müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin Yıldız, okulumuz müdür yardımcısı ve AYAY bölümü başkanı Sayın Doç. Dr. A. Handan Dökmeci, Beslenme ve Diyetetik Bölümü başkanı Sayın Prof. Dr. Türker Bilgen tarafından cevaplandı. Söz konusu uyum programının bölümler bazında ve katılamayan öğrencilerimiz için tekrarlanması planlandı.