Sağlık Bilimleri Fakültesi
2020-11-20

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ OKULUMUZ AKADEMİK KURULU SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MÜMİN ŞAHİN’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ



 

Okulumuz 2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz dönemi akademik kurulu pandemi koşulları nedeniyle online platformda, 19.11.2020 tarihinde Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Mümin Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Akademik kurulumuza Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Bülent Eker, Sayın Prof Dr. Yılmaz Çakıcı ve Üniversitemiz Genel sekreteri Sayın Murat Kamil Tırpancı ile birlikte, okulumuz akademik ve idari personeli katılım sağladı.

2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul toplantısı Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin Yıldız’ın sunumuyla başladı. Okul müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin Yıldız sunumunda; okulumuzun tanıtımı, eğitim öğretim sürecindeki genel durumu, uzaktan eğitimin sürdürülme koşulları, akreditasyon sürecinde gerçekleştirilenler ve okulumuzun gelecek planlarını paylaştı.

Okul müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin Yıldız; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Bülent Eker, Sayın Prof Dr. Yılmaz Çakıcı ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Murat Kamil Tırpancı’ya vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sunarak, 2020-2021 Eğitim öğretim yılının huzurlu, sağlıklı ve verimli geçmesini diledi.

Sunumun ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN; Tekirdağ’ın güzellikleri ile birlikte vatanımız için özverili çalışmanın gerekliliği, eğitim öğretim sürecinde akreditasyonun önemi ve başarı grafiği artan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin akademik ve idari personelimizi bilgilendirdi. Ayrıca Sayın Rektörümüz konuşmasında; Üniversitemizin 2020 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksine göre Trakya’daki üniversiteler içinde ilk 50 sıralamasında yer almasını sağlayan güncel gelişmelerinden ve Üniversitemiz kadro atamalarında titizlikle takip edilen planlamalara ayrıntılı olarak değindi. Toplantımız Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik ve idari personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.