Sağlık Bilimleri Fakültesi
2022-05-25

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi



 

 

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinliklerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin ŞAHİN ve Eşi Hanımefendi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Sayın Yılmaz ÇAKICI, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Tülin YILDIZ, Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Arzu MALAK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Ebru ÖNLER, Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

HEPDAK tarafından Hemşirelik Bölümüne akreditasyon belgesi takdim töreninden sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin ŞAHİN, Yüksekokul akademik personeli ve öğrencilerini akreditasyon başarısından dolayı tebrik etti ve Hemşirelik Haftasını kutladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam eden etkinlik,  Doç. Dr. Sayın Nilgün GÖKTEPE’nin “Hemşireliğe Yatırım ve Hemşirelerin Güçlendirilmesi” sunumunun ardından, mezun deneyimlerini paylaşmak için Hemşire İlkay DOĞAN “Almanya’da Hemşire Olmak” sunumu ile devam etti.  Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ezgi CANKURT ‘un “Hemşirelik Mevzuatı” konulu sunumuyla etkinlik sona erdi.