2020-10-14

01-07 EKİM EMZİRME HAFTASI ETKİNLİĞİ

Okulumuz Hemşirelik Bölümü tarafından 07.10.2020 tarihinde; moderatörlüğünü TNKÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Doç.Dr. Tülin YILDIZ’ın yaptığı etkinliğimiz yoğun katılımcı ile gerçekleştirildi. Söz konusu etkinlikte Hemşirelik bölümü öğretim görevlileri Arş. Gör. Dr. Arzu Malak ve Öğr. Gör. Zeynem Yıldırım ile birlikte Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi hastanesi Doğumhane Servis Sorumlusu Uzman Ebe Nebibe Can ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi SBF Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Müge Seval konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmacılar; emzirmenin önemi, güncel emzirme verileri, emzirme düzeni, anne sütü danışmanlığı ve sık görülen emzirme sorunlarında bakım başlıkları altında birçok önemli noktaya değindi.