2022-05-23

Kampüse Bahar Geldi Şenliklerine Katılım Sağlandı

16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Şenliklerine Yüksekokulumuz akademik personelleri ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlikte Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin katılım sağladığı topluluklardan TNKÜ Hemşirelik Topluluğu, NKÜ Beslenme ve Diyetetik Topluluğu, NKÜ Afet Topluluğu, Etkin Okuma ve Yazma Topluluğu tarafından stand açıldı. Yoğun ilgi ve katılım gözlenen etkinlikte öğrenciler toplulukları hakkında bilgiler verdi.

Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında dereceye girerek okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz Çağla Keskinbaş (Yüzme 1.lik), Melih Özkan (koşu 3.lük), Sude Kılınç (Yüzme 3.lük), Emre Burhan (Atletizm 400 metre 1.si), Melisa Özkılıç (Atletizm 400 metre 2.si) ve Şeymanur Yıldız’ı (Atletizm 100 metre ve 400 metre 1.si) Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve Bölüm Başkanlarımız kutlayarak, başarılarının devamını dilediler.