2023-04-12

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü İç ve Dış Paydaş Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından ilki 04 Şubat 2020 yapılan ve program amaçlarının oluşturulduğu ve çıktılarının gözden geçirildiği çalıştayın ardından,  üç yılda bir düzenlenmesi planlanan “Hemşirelik Bölümü İç ve Dış Paydaş Çalıştayı” 12 Nisan 2023 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Çalıştayda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ ve Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından, hemşirelik bölümü akreditasyonu hakkında güncel bilgiler paylaşıldıktan sonra, bölümü tanıtıcı bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra çalıştay programı hakkında tüm paydaşlara bilgilendirme yapıldı. Tüm paydaşlar sanal odalara ayrılarak çalışma grupları oluşturuldu. Öğretim elemanları ile birlikte Çalışma grupları program amaç ve çıktıları ile bölüm ders müfredatı üzerinde çalışarak, programın gelişmesine katkı sağlayacak görüş alışverişinde bulunuldu. Çalıştaya, Tekirdağ’daki birçok hastane ve kamu kurumundan 26’sı dış paydaş ve 15’i iç paydaş olmak üzere toplam 41 katılımcı katılım sağladı. Çalıştay raporu hazırlanarak program amaç ve çıktılarının güncellenmesi hedeflendi. Tüm Paydaşlarımıza bölümümüze yaptıkları katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.