Sağlık Bilimleri Fakültesi
2024-06-05

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.



 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda 5 Haziran 2024 tarihinde Fakültemiz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Selda ŞAHİN Hanımefendi, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Kızılay Tekirdağ İl Başkanı Hamiyet ÇİZEN, Bölüm Başkanları, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri katılım sağladı. 

Törende Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DOĞUER ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Fakülte Birincisi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi Doğa Nehir ÇINAR’ın konuşması ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çakmasının ardından Fakülte 1.’si Doğa Nehir ÇINAR, Fakülte 2.’si Alperen ALKAN ve Fakülte 3.’sü Haydar KAPU’ya hediye ve başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet töreninde sırasıyla Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan DÖKMECİ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DOĞUER ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER tarafından öğrencilere Meslek Yeminleri ettirildi. Bölüm akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerimizin kep atmasıyla son buldu.

Öğrencilerimizi kutluyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.