2023-10-04

Depreme Hazırlık ve Farkındalık ile İlk Yardım Eğitimi Gerçekleştirildi.

Depreme Hazırlık ve Farkındalık ile İlk Yardım Eğitimi Projesi kapsamında, 4 Ekim 2023 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastane Konferans Dekanımız Prof. Dr. Tülin Yıldız ve Fakültemiz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ tarafından Fakültemiz, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Veteriner Fakültesi birimlerinden akademik ve idari personellerin katılımı ile Depreme Hazırlık ve Farkındalık ile İlk Yardım Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürel PEKKAN ile akademik ve idari personel katılım sağladı. Eğitimde depreme hazırlık, depremde güvenli davranışlar ile temel ilk yardım eğitimi ve ilk yardımcı sertifika programlarına yönelik olarak akademik ve idari personele bilgilendirmeler yapılarak toplantı sona erdi.