2023-10-19

Dekan-Öğretim Görevlileri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ, 19 Ekim 2023 tarihinde Dekanlık Makamında Fakültemiz Öğretim Görevlileri ile buluştu. Toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Meryem METİNOĞLU, Öğr. Gör. Dr. Aysun PERİM KETENCİLER, Öğr. Gör. Dr. Zeynem YILDIRIM BALKAN, Öğr. Gör. Dr. Ela YILMAZ COŞKUN,  Öğr. Gör. Adnan BAÇ ve Öğr. Gör. Özlem KAYA katılım sağladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerinin uygulamaları, eğitim-öğretim faaliyetleri, Fakülte Komisyon çalışmaları, Kalite ve Akreditasyon süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.  Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennileri ile toplantı sona erdi.