2023-10-12

Dekan- Araştırma Görevlileri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ, 12 Ekim 2023 tarihinde Dekanlık Makamında Fakültemiz Araştırma Görevlileri ile buluştu. Toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Araş. Gör. Öznur AKDUMAN YILMAZ, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araş. Gör. Dr. Serkan ASLAN, Araş. Gör. Şehnaz AYAR, Araş. Gör. Mehmet Emin ÜNLÜ ile Hemşirelik Bölümü Araş. Gör. Dr. Dr. Dilek ERDEN ve Araş. Gör. Çağla AVCU katılım sağladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerinin uygulamaları, eğitim-öğretim faaliyetleri, Fakülte Komisyon çalışmaları, Kalite ve Akreditasyon süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.  Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennileri ile toplantı sona erdi.