Sağlık Bilimleri Fakültesi
2022-05-16

Bakım Yönetiminde Uluslararası Paylaşım Etkinliği Düzenlendi



 

Hemşirelik Bölümünün 16/05/2022 tarihinde moderatörlüğünü Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER’in yaptığı “Bakım Yönetiminde Uluslararası Paylaşım” etkinliğine Erasmus kapsamında Polonya Bielsko Biala Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden Doç. Dr. Beata BABİARCZYK ve Doç. Dr. Ewelina JAKSZ-RECMANİK katılım sağlamıştır.

 

Davetli öğretim üyeleri tarafından hemşirelik bölümü öğretim elemanlarına, hastanemiz hemşirelerine ve hemşirelik bölümü öğrencilerimize “Polonya’da Hemşirelik ve Bielsko-Biala Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Tanıtımı, Hemşireler İçin Öz Bakım Uygulamasının Önemi ve Bütüncül Hemşirelik Bakımında Yaşanan Zorluklar” ile ilgili sunumlar gerçekleştirilmiştir. Sunumların ardından misafir öğretim elemanlarına üniversitemiz, hastanemiz ve hemşirelik bölümü tanıtılmıştır. Sunumların ardından misafir öğretim elemanlarına üniversitemiz, hastanemiz ve hemşirelik bölümü ile klinik uygulama alanları ve uygulama laboratuvarları gezdirilmiştir. 

 

Müdürümüz Doç. Dr. Tülin YILDIZ’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ileten misafir öğretim üyelerine Müdürümüz Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER ziyaretlerinden ve paylaşımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmişler ve hediyelerini takdim etmişlerdir.