2023-10-12

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerine Fakültemiz Topluluk Stantları ile Katılım Sağlandı.

Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezinde 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Topluluk Tanıtım Günlerine Fakültemiz öğrencilerinin kurmuş oldukları TNKÜ Hemşirelik Topluluğu, TNKÜ Türk Genç Kızılay Topluluğu, NKÜ Beslenme ve Diyetetik Topluluğu ve NKÜ Afet Topluluğu ile katılım sağlandı.

Topluluk Tanıtım Günlerinde öğrencilerimizin kurduğu stantlar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN tarafından ziyaret edildi. Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof Dr. A. Handan DÖKMECİ stant ziyaretlerinde öğrencilerimiz ile stantlar ve planlanan etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.