2023-10-17

Fakültemizde Erasmus Hareketliliği

Erasmus hareketliliği kapsamında; 17 Ekim 2023 tarihinde Bulgaristan’nın Branch Haskova Stara Zagora, Trakia Üniversitesinden Prof. Dr. Biyanka TORNYOVA, Doç. Dr. Tanya STOYCHEVA ve Antoniya SHİKOVA Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ’ı Dekanlık Makamında ziyaret ettiler. Toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER, Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Zeynem YILDIRIM BALKAN katılım sağladı. Ziyaret kapsamında Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin eğitim–öğretim süreçlerine değinilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitemiz ve Fakültemizde bulunmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Biyanka TORNYOVA, Doç. Dr. Tanya STOYCHEVA ve Antoniya SHİKOVA Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile işbirliğinin sürdürülmesi temennilerinde bulundular.