2023-10-11

Dekan-İdari Personel Toplantısı Gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ, 11 Ekim 2023 tarihinde Dekanlık Makamında Fakültemiz idari personelleri ile bir araya geldi. Toplantıya Dekan Yardımcı Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN, Fakülte Sekreteri Mehmet Çilingir, Bilgisayar İşletmeni Çiğdem ŞİRİN, Memur Hasret Can DEMİR, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Büro Personelleri Onur GÜLDEMİR ve Hakan TÜRK ile Servis Elemanı Nezihe ÇITAK katılım sağladı. İdari personeller ile görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ tarafından 2023-2024 eğitim öğretim dönemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 2023-2024 Güz Eğitim Öğretim Dönemi süresince oryantasyon eğitimleri, öğrenci kayıtları, kalite ve akreditasyon süreci vb. konularına değinilerek, yeni eğitim-öğretim döneminden beklentiler dile getirildi ve öneriler alındı. Yeni eğitim öğretim dönemimizin sağlıklı ve başarılı bir yıl olması temennileriyle toplantı sona erdi.