2022-11-01

Bağımlılık Çalışmaları kapsamında düzenlenen NARKOGENÇLİK Eğitimleri Başladı.

Bağımlılık çalışmaları kapsamında; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen NARKOGENÇLİK Eğitimleri kapsamında üniversitenin tüm birimlerindeki öğrencilere ulaşılması hedeflenen Narkogençlik Etkinliğinin ilki Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin katılımıyla 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.  Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hamdi ÜNLÜ, akademik ve idari personeller, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurları ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında NARKOGENÇLİK Eğitimlerinin tüm üniversitede gerçekleştirileceğine ve bağımlılığı önlemeye yönelik farkındalık oluşturulmasının önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Polis Memuru Mehmet ÖZDOĞAN’ın NARKOGENÇLİK Modülü eğitimini verdi. Öğrencilere bu kapsamda UYUMA uygulaması tanıtıldı. Etkinlik davetlilere teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.