2019-10-02

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde çalışan akademik ve idari personellere Diyabetin Farkında Mıyız? Konulu Söyleşi Düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü  Konferans Salonunda 02.10.2019 tarihinde üniversitemiz Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde çalışan akademik ve idari personellerine,  üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı ve Sağlık Yüksekokulu işbirliğiyle “Diyabetin Farkında Mıyız” konulu söyleşi düzenlendi.