2019-10-02

Sağlık Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

Sağlık Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, Üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla, Yüksekokulumuz 2019-2020 Akademik yılı oryantasyon programı düzenlendi. Yeni Morfoloji binası Anfi 1’de düzenlenen programda; Sağlık Yüksekokulumuz müdürü ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tülin Yıldız, öğrencilere Üniversitemizin ve Okulumuzun genel yapısı ile ilgili bilgiler vererek, başlangıcını yaptıkları üniversite hayatında başarılar diledi. Daha sonra Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ ve Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÖNLER, Hemşirelik bölümünden; Arş.Gör.Dr.Arzu MALAK, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Öğr. Gör. Dr.İhsan KARABOĞA, Beslenme ve Diyetetik bölümünden; Öğr. Gör. Dr. Aysel Şahin Kaya’nın katkılarıyla yüksekokulun genel yapısı,  uyulması gereken kurallar, öğrenci toplulukları, sosyal olanaklar, ve bölümlere ilişkin konularda öğrenciler bilgilendirildi ve soruları yanıtlandı. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması ve başarılı geçmesi temennileri ile oryantasyon programı sona erdi.