2015-11-05

Uzaktan Eğitim Vize Sınavları Öğrenci Listeleri ve Sınav Yerleri

Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Sınavı Hemşirelik Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Sınavı Acil Yardım  ve Afet Yönetimi Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim Yabancı Dil I Sınavı Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim Yabancı Dil I Sınavı Hemşirelik Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim Türk Dili I Sınavı Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.

Uzaktan Eğitim Türk Dili I Sınavı Hemşirelik Bölümü Derslik Sınav Listesi için TIKLAYINIZ.