Sağlık Bilimleri Fakültesi
2018-07-06

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Akademik Kurul Toplantımızı Güzel Bir Kahvaltı Organizasyonu İle Yaptık



 

Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı; AZ04 No’lu derslikte, 06.07.2018 tarihinde Cuma günü tüm öğretim üye/elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Güzel bir kahvaltı organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıda; bölümlere ait eğitim öğretim yılına ait eksiklikler, zorluklar ve önlem alınması gerekli durumların gözden geçirilmesi, öğretim üye/elemanlarına ait geçmiş yıldaki ve gelecekteki planlanan akademik faaliyetlerinin durumu, görev süreleri uzatımına dikkat edilmesi, yıllık izin talepleri ve uyulması gereken durumlar, okulumuzun dergi çalışmasının ön bilgi paylaşımı, gelecek dönem yürütülecek bölüm içi/dışı ders görevlendirmeleri, öğretim üye/elemanlarının bilimsel kongrelerde görevlendirilme süreci ve bir ay öncesinde müdürlüğe başvuruda bulunmalarının gerekliliği, stratejik planlama ile ilgili beklentiler, bütçe hakkında fikir alışverişi, 2018-2019 yılında planlanan etkinlikleri gözden geçirme ve belirlenecek takvim hakkında bilgi alışverişi olmak üzere birçok gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda aramıza yeni katılan Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde kadroya başlayan Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Bozkır; öğretim üye/elemanlarına kendini tanıttı.  Okulumuzda Sıfır Atık Projesi Odak Personeli olarak görevlendirilen Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Irmak ve Öğr. Gör. Seydi Yıkmış tarafından “Sıfır Atık Projesi Bilgilendirme Sunumu” yapılarak günümüze kadar yapılan faaliyetler ve okulumuzdaki son durum öğretim üye/elemanları ile paylaşıldı.

Gerek içerik gerekse paylaşımlar açısından yüklü ve etkin süren sohbet tadındaki akademik toplantımız tüm öğretim üye/elemanlarının güzel dilekleri ile sona erdi.