2018-10-05

OKULUMUZ 2018-2019 YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Toplantısı; 03.10.2018 tarihinde AZ04 No’lu derslikte okulumuz öğretim üye/elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Doç. Dr. Tülin Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; öğretim üye/elemanlarına eğitim öğretim yılı ile ilgili önemli bilgilendirmeler yapıldı. Klinik uygulamalarda uyulması gereken bölüm bazlı hatırlatmalar, kadro ve maddi olanaklar, araştırma süreçlerinde ve rapor alma durumunda uyulması gereken durumlar, bölümler arası öğretim üyesi/elemanı ders destekleri konuşuldu. Toplantı öğretim üye/elemanlarının iyi dilekleri ile sona erdi.

Yeni eğitim öğretim yılının başta Üniversitemize, okulumuza, değerli öğretim üye/elemanlarımıza tekrar hayırlı olmasını diler, öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz.