2015-12-22

AYAY Bölümümüz II. AYAY Lisans Eğitim Çalıştayı'na katıldı

II. AYAY Lisans Eğitim Öğretim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı 19 Aralık 2015 günü Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Çalıştay’a Türkiye’deki 4 farklı devlet üniversitesinde çalışan Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü akademisyenlerinin yanı sıra, çeşitli kurumlarda çalışan AYAY mezunları katıldı.

Okulumuz Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. İhsan KARABOĞA yaptığı sunumunda Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünü tanıttı. Çanakkale 18 Mart, Gümüşhane ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi AYAY bölümlerinden öğretim elemanları bölüm tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Çalıştay’ın öğleden sonra devam eden ikinci kısmında katılımcılar, iki farklı salonda AYAY bölümünün müfredatı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra kapanış oturumu gerçekleştirildi, Çalıştay çıktılarının özeti katılımcılar ile paylaşıldı. Program katılım belgeleri ile teşekkür belgeleri sunulması ile sona erdi.