2022-10-28

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ortak Zorunlu Derslerin ( Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dil I) Ara Sınav Tarihleri

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ortak Zorunlu Derslerin ( Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dil I) Ara Sınav tarihleri aşağıdaki belirtilmiştir. Sınavlar Yüz Yüze gerçekleştirilecektir.

Ara Sınavlar (Saat 12.30)

14 Kasım 2022 Pazartesi (Türk Dili)

15 Kasım 2022 Salı (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi)

16 Kasım 2022 Çarşamba (Yabancı Dil)

Sınavların düzenleneceği salonlar ve öğrenci listeleri;

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü ara sınav salon ve öğrenci listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü ara sınav salon ve öğrenci listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hemşirelik Bölümü ara sınav salon ve öğrenci listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

• Sınav esnasında yaşayacağız sorunlarda, sınavın sorumlu öğretim elemanına ve birim Öğrenci İşlerine ( 0 282 250 31 09 ) ivedilikle bilgi veriniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü