2018-05-15

2018 Yılı Mezunları ve And İçme Töreni

Mesleğimize güç katacağına inandığımız hemşirelik bölümü öğrencilerimiz için her yıl düzenlediğimiz “And İçme Töreni”; Üniversitemizin genel mezuniyet töreninin ardından bu yılda 11.05.2018 tarihinde, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hemşirelik bölümü öğrencilerimizin sahneye davet edilmesi ile başlayan törende açılış konuşmaları dönem birincisi Özge Kömürcü ve Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Tülin Yıldız tarafından yapıldı. Hemen ardından bölüm birincisi Özge Kömürcü, ikincisi Süheyla Merve Özkartal ve üçüncüsü Hatice Erkiraz’a ödülleri Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Tülin Yıldız tarafından takdim edildi.

Diploma seromonisi için 2018 yılı mezunlarımıza emek veren öğretim üye/elemanları sahneye davet edilerek öğrencilerimize diplomaları verildi. Sağlık yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Tülin Yıldız ve bölüm öğretim üye/elemanları ile birlikte mezun öğrencilerimiz meslek andlarını içti.

Tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, yollarının açık olmasını temenni ederiz.