Sağlık Bilimleri Fakültesi
2016-06-08

2016 Yılı Hemşirelik Bölümü Mezunlarımızı Uğurladık…



Üniversitemizin genel mezuniyet töreninin ardından; 03.06.2016 tarihinde, okulumuz Anfi 1’de mezun olan 98 öğrencimiz, öğrenci velileri ve okulumuzun öğretim üye ve elemanları ile birlikte “And İçme Töreni” gerçekleştirildi.

Birbirinden heyecanlı mezunlarımızın sahneye davet edilmeleri ile başlayan programda, edebiyete intikal eden hemşireler ve şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve ardından istiklal marşı okundu.  Açılış konuşmaları dönem birincisi “Bahriye Gençoğlu”  ve Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Yard. Doç. Dr. Tülin Yıldız tarafından yapıldı. Dönem birincisi “Bahriye Gençoğlu”, ikincisi “Buse Çeviker” ve üçüncüsü “Suna Soysal”a plaket ve diplomaları; Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Yard. Doç. Dr. Tülin Yıldız tarafından takdim edildi. Hemen ardından okulumuz öğretim üye ve elemanları tarafından diğer öğrencilerimize diplomaları gruplar halinde verildi.

Diploma seremonisinden hemen sonra öğrencilerimiz; Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Yard. Doç. Dr. Tülin Yıldız ile birlikte meslek andlarını içti. Mesleğe ilk adımlarına atmak üzere mezun ettiğimiz öğrencilerimizi güzel dileklerle uğurlarken, törenimiz mezunlarımızın büyük coşku, heyecan, biraz hüzün ve birbirinden güzel fotoğraf kareleriyle sona erdi.