Sağlık Bilimleri Fakültesi
2017-12-01

Okulumuzun İlk Emeklilik Töreni



 

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğretim görevlimiz Deniz SAYGILI adına düzenlenen emeklilik töreni 30 Ekim Perşembe günü, Yeni Morfoloji binasında gerçekleştirildi.

Törene müzik eşliğinde hocamızın bugüne kadar yaşantısından karelerden oluşan gösterim ile başlandı. Okul müdürümüz Doç. Dr. Tülin YILDIZ yaptığı konuşmada; okulda ilk olarak gerçekleştirilen emeklilik töreninde çok heyecanlı olduğunu, hocamızın ayrılışını bir veda olarak görmediğini ve her zaman yanımızda görmek istediğini belirtti. Okul müdürümüz duygu ve düşüncelerini paylaşarak ve iyi dileklerini de belirterek sözü emekliye ayrılan hocamıza verdi ve kendisini kürsüye davet etti. Emekli hocamız Öğr. Gör. Deniz Saygılı yaptığı veda konuşmasında da; 32 yıllık meslek hayatından ve deneyimlerinden bahsederek okuldan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrıldığını, ayrıca kendisi için gerçekleştirilen törenden çok onur duyduğunu iletti.

Törende okulumuzun tüm hocaları ile öğrencilerimiz yer aldı. Okulumuz tarafından hocamıza emeklilik hatırası hediyesi ve vermiş olduğu emekleri adına da teşekkür plaketi takdim edildi. Hocamıza okulumuza vermiş olduğu emekleri adına tekrar teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık huzur ve mutluklular dileriz.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU