2016-10-10

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Oryantasyon Günü-07 EKİM 2016

Sağlık yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Yeni Morfoloji binası Anfi 1’de düzenlenen programda; Sağlık Yüksek Okulu Müdürümüz Yard.Doç.Dr. Tülin Yıldız, öğrencilere başlangıcını yaptıkları üniversite hayatında başarılar diledi.

Daha sonra Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Yard. Doç. Dr. Ebru Önler, Öğr. Gör Özlem Kaya, Hemşirelik bölümünden; Araş. Gör. Dr. Şebnem Bilgiç, Arş. Gör. Arzu Malak, Öğr. Gör. Ela Yılmaz Coşkun, Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünden; Öğr.Gör. Dr. İhsan KARABOĞA, Beslenme ve Diyetetik bölümünden; Yard. Doç. Nazan Tokatlı Demirok katkılarıyla yüksekokulun genel yapısı,  uyulması gereken kurallar, öğrenci toplulukları, sosyal olanaklar gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi ve soruları yanıtlandı.