2014-07-01

2013-2014 Akademik Mezuniyet Töreni coşkuyla kutlandı

Sağlık Yüksekokulu 2013-2014 Yılı Akademik Mezuniyet Töreni, Üniversitemizin Piramit salonu'nda törenle kutlandı.

Üniversitemiz Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Sağlık yüksekokulu öğretim elemanları ve idari personeli ile öğrenciler ve mezunlarımızın aileleri katıldı.

Törende Yüksekokul'umuzun dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize diplomalarını ve hediyelerini takdim ettiler.

Okulumuz mezun öğrencilerinden dereceye giren hemşirelik bölüm birincisi Elçin Mestoğulları, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Bölüm birincimiz Elçin Mestoğulları, ikincimiz Burçin Çiçek ve üçüncümüz Sinem Tin mezuniyet belgelerini rektör yardımcısı sayın Prof. Dr. Şefik Kurultay'dan aldı.

Fotograflar için galeriyi tıklayınız.