Sağlık Bilimleri Fakültesi
2013-06-18

2012-2013 Yılı Bilim Teşvik Ödülleri ve Akademik Cübbe Giyme Töreni Yapıldı



Üniversitemizde 2012-2013 yılı bilim teşvik ödülleri ve akademik yükseltme alan öğretim üyeleri cübbe giyme töreni Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Epoka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Altıın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek açılı konuşmasında, akademik giysi töreni ve bilim teşvik ödül törenine katılanlara duyduğu memnuniyeti ifade etti.          

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'in açılış konuşmasının ardından, 23 öğretim üyemize 2012-2013 yılı bilim teşvik ödülleri verildi.  Okulumuz öğretim üyelerinden Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ ve Hemşirelik bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Tülin Yıldız ödüllerini rektör yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay’dan aldılar.

2012-2013 Yılı Bilim Teşvik Ödülleri ve Akademik Giysi Giyme töreni Rektörlük Fuaye Salonu'nda verilen yemekle son buldu.