2019-10-09

Akademik ve idari personellere yönelik Diyabetin Farkında Mıyız? Konulu Söyleşi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek YüksekokuluKonferans Salonunda,Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda çalışan akademik ve idari personellere yönelik “Diyabetin Farkında Mıyız” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide, Doç.Dr. Tülin YILDIZ ve Uzm. Hemş. Şenay ZUHUR tarafından diyabet farkındalığının önemi üzerinde durulurken, diyabet, komplikasyonları ve cerrahide diyabetin önemi ile ilgili bilgiler verildi.