Sağlık Bilimleri Fakültesi
2021-05-29

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinliği düzenlendi



 

 

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri işbirliği ile 26-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında online olarak düzenlenen “Hemşirelik Haftası” etkinlikleri gerçekleştirilen açılış programı ile başladı. 

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Sağlık Yüksekokulu Müdürü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arda GÖKSU ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Haluk BÜKÜLMEZ’in müzik dinletisi sonrasında Mersin Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mualla YILMAZ’ın konuşmacı olduğu “Pandemi Süreci: Hemşirelikte Duygusal Zekanın Önemi” konulu konferans gerçekleştirildi.  

Katkılarından ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Bülent EKER’e, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ’a, Prof. Dr. Mualla YILMAZ’a, Dr. Öğretim Üyesi Arda GÖKSU ve Öğr. Gör. Dr. Haluk BÜKÜLMEZ’e teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz

Etkinliğimizin ikinci gününde mezun hemşirelerimizden Pandemi Sürecinde Hemşirelik: Almanya Örneği sunumu ile Hem. Hakan EKİCİ ve Uzm. Hem. Nesrin BABATAŞI, Pandemi Döneminde Filyasyon Çalışmaları, Göçmenlerde Bağışıklama sunumu ile Hem. Seda SUNAR, Pandemi Sürecinde Bakım: Yoğunbakım Örneği sunumu ile Uzm. Hem. Bihter ERDİÖZ, Pandemi Sürecinde Ebelik: Doğumhane Örneği ile Uzm. Ebe Nebibe CAN, Pandemi Sürecinde Diyaliz Hastalarında Bakım sunumu ile Uzm. Hem. Banu HAKALMAZ katılım sağladı. Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZUzm. Hem. Bihter ERDİÖZ, Uzm. Ebe Nebibe CAN, Uzm. Hem. Banu HAKALMAZ, Uzm. Hem. Nesrin BABATAŞI ve Hem. Hakan EKİCİ ve Hem. Seda SUNAR’a katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etkinliğimizin son gününde Pandemi Sürecinde Eğitimde Neler Değişti sunumu ile İntörn Öğrenci Aslıhan AYAZ, Pandemide İntörnlük ve Uygulama Eğitimleri sunumu ile İntörn Öğrenci Doğan YILMAZ, Öğrenci Gözü ile Pandemi Süreci sunumu ile İntörn Öğrenci Ezgi ÖZDEMİR katılım sağladı. Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ,  İntörn Öğrenci Aslıhan AYAZ, İntörn Öğrenci Doğan YILMAZ ve İntörn Öğrenci Ezgi ÖZDEMİR’e  katılımlarından dolayı teşekkür etti.